Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pl - Tchibo :D

Eberera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pozniej panowie ubrani na niebiesko zapukaja do domow. To jest nielegalne jak wiecie. Art. 270 par. 1. mówi że za podawanie nieprawdziwych danych osobowych jesli zostanie to zgloszone na policje trzeba placic za zakupiony towar lub mozna isc na od 6 do 8 miesiecy do wiezienia. Wiecej na google o Art. 270 par. 1.

Opublikowano

Wezwanie do sądu może przyjść nawet do 6 miesięcy po zgłoszeniu na policje. Poza tym widocznie nie odkryli nieprawidlowych danych w jakis sposob. Jednak nie polecam. Chyba ze nie macie 17 lat to nie odpowiadacie za czyny popelnione w internecie za wyjątkami wymienionymi w art. 10 kk w wypadku osób które ukończyły 15 lat

Opublikowano

Zawsze mozesz wycofac oferte ze strony (jest chyba na to jakis czas) ale jesli nie masz 17 lat to w tym przypadku sie obawiac nie musisz. W najgorszym wypadku przeszukaja ci kompa ale znajac polske to dupy raczej nie rusza ;f.

Pozdro i radze wam tego nie robic bo kazdy twoj ruch zostawia slad w internecie, proxy jest niewazne :).

Opublikowano

@UP

Do 17 lat odpowiadasz za popelnione w sieci przestepstwa typu grozby kierowane do jakiejs osoby ktore maja zwiazek z zyciem realnym. Jesli faktycznie masz 15 lat to ewentualnie jak juz pisalem moga ci kompa przeszukac tak przy okazji. Pozdro!

PS. Jak sie podoba nowa sygna i avek?

Opublikowano

@UP

Jeśli chodzi akurat o tą sprawę to nic ci sie nie stanie, chyba ze przy ewentualnym przegladaniu sprzetu wykryja nielegalne oprogramowanie. Ale o to sie nie martw bo polscy policjanci (są wyjątki) nie są zbyt... pracowici.

PS. Moja wiedza pochodzi od mojego ojca, ktory sam jest policjantem zajmujacym sie wlasnie takimi sprawami (przestepstwa internetowe).

Joł!

Opublikowano

Jak chcesz cofnac (mowiles ze masz 15 lat wiec raczej nie musisz) to wejdz na to tchibo na swoje konto i odwolaj zamowienie. Proste.

Opublikowano

@UP

A do zakupienia czegos nie potrzeba konta? :P Ja nie wiem nie orientuje sie w Tchibo bo nawet na to nie patrzylem. Wejdz jakos w koszyk i usun to ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...